yogalogo.png

За мен

Моята малка йога общност

Здравей и благодаря, че посети моето малко местенце за йога. Това е моята сбъдната мечта, а ето какво ще откриеш тук:

последователи
Практики
сертификата
Ученици

Йога експерт

Името ми е Моника и тук ще ти разкажа повече за себе си.

Myoganche - Моника Колева

Намасте, мили хора!

Аз съм Моника Колева и преди всичко съм човек. Би било нелепо да не кажа, че обичам да спортувам. Истината е, че жадувам за движение. То е една незаменима част от моята идентичност.

Тренирала съм всякакви спортове от дете като предимно се занимавах с плуване. В пубертета се запознах с фитнеса и табата и влязох в залата по йога за пръв път на 14 години. Веднага се запалих по цялостната и мистична практика, закупих книги и йога стана част от мен така, както аз станах част от нея.

В последствие заминах да уча в Испания, където завърших Психология в Мадрид. Докато учех имах сериозна нужда да се докосна до нещо различно и така се запознах с катеренето и моята втора страст – танците на пилон. През последната година също успях да изкарам и курс като йога инструктор, който ми даде една неповторима основа за личната ми практика и възможност да потопя и други в нея.

Житейския ми път и адското ми любопитство ме тласнаха да специализирам Психология на Спорта и на Физическата активност в Барселона, където имах нужда да се докосна до класическия спорт и там избрах какво по-класическо за България, от вдигането на тежести. 

Лятото на 2020 година реших да се върна в България след години събиране на информация и движение и да изградя нещо ново, различно и пъстро. Така заедно с Фитнес у Дома се роди и Myoganche. 

Останалото е история и ти си вече част от нея, така че скачай на постелката и да правим невъзможното – възможно, предизвиквайки гравитацията и себе си.

Йога Инструктор

Автор

Мечтател

Партньори и сертификати

И защото моята мисия е да давам най-доброто, вярвам, че партньорите до мен трябва да са най-добрите.